KEREWIN CONSULT

licht op talent

Inspiratiesessie over leiderschapsontwikkeling
Woensdag, 15 mei 2019

Inspiratiesessie over leiderschapsontwikkeling

Het borgen van de ontwikkeling van leiderschap moet hoger op de agenda in veel organisaties. Die conclusie trokken de deelnemers aan de eerste Inspiratiesessie van Kerewin Consult. Vaak komt het onderwerp pas op tafel als het te laat is. Het is dus zaak om de noodzaak veel eerder onder de aandacht te brengen. 

 

Kerewin Consult ontwikkelde een praktisch stappenplan voor organisaties die duurzaam aan de slag willen met de ontwikkeling van het management. Tijdens de Inspiratiesessie deelde Maaike Klinkhamer - oprichter en directeur van Kerewin Consult - haar inzichten over het belang van de ontwikkeling van leiders met negen HR-directeuren, managers en zelfstandige HR-adviseurs.

 

Maaike: "Mijn grote wens is om organisaties op dit punt echt verder te helpen. Wij willen niet alleen een mooie ontwikkeldag organiseren voor het management. Het is van groot belang om die leiderschapsontwikkeling vervolgens te borgen in de organisatie. Dat betekent dat dit onderwerp een vaste plek moet krijgen in de dagelijkse praktijk van leiders." 

 

De Inspiratiesessies van Kerewin Consult zijn gericht op ervaren, ontdekken en leren. Wilt u deelnemen aan de volgende discussie om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen? Dat kan. De volgende sessie wordt gehouden op donderdag 3 oktober van 16.00 tot 18.30 uur. Bent u geïnteresseerd? Laat ons dat dan graag per mail weten: assessment@kerewin.eu


 terug
Nederlands Instituut van Psychologen logo Cedeo logo EMCC Netherlands logo