KEREWIN CONSULT

licht op talent

Goed zakendoen vanuit bezieling
Maandag, 17 juni 2019

Goed zakendoen vanuit bezieling

Business spiritualiteit gaat over goed zakendoen, met een deskundige aanpak, vanuit een sterke bezieling en een goede samenwerking op basis van idealen. Paul de Blot is honorair hoogleraar Business Spiritualiteit aan Nyenrode Business Universiteit en schrijft regelmatig blogs en boeken over dit thema.

 

In zijn visie draait het bij business spiritualiteit om deskundigheid vanuit bezieling. Het is daarmee niet religieus, esoterisch of zweverig maar juist realistisch en tegelijkertijd idealistisch. De Blot: “Succesvolle ondernemingen beschikken zowel over corporatieve deskundigheid als over corporatieve spiritualiteit. Of noem het teamgeest, voor een eerste herkenning.”

 

De Blot zet leiders aan om in hun organisatie vanuit een nieuw perspectief naar bestaande tegenstellingen te kijken. Hij doet dat aan de hand van actuele thema’s en onderwerpen die iedere leider zal herkennen. Het is om die reden dat wij bij Kerewin veel inspiratie halen uit zijn artikelen.

 Neem eens een kijkje op pauldeblot.nl en laat je inspireren door deze 95-jarige hoogleraar met een schat aan werk- en levenservaring.


 terug
Nederlands Instituut van Psychologen logo Cedeo logo EMCC Netherlands logo