KEREWIN CONSULT

licht op talent

Feest! Kerewin Consult bestaat 20 jaar
Maandag, 17 februari 2020

Feest! Kerewin Consult bestaat 20 jaar

Kerewin Consult bestaat deze maand 20 jaar. Onlangs hebben we dat samen met opdrachtgevers, medewerkers en alle anderen met wie we samenwerken gevierd in de prachtige Tindal-villa in Bussum. 20 jaar is een mooie mijlpaal en een goed moment om even stil te staan bij de ontwikkeling van mijn bedrijf.

 

’Voor wie zijn kracht en talent kent, liggen plezier, resultaat en geluk binnen handbereik’. Deze woorden sieren de website van Kerewin Consult. En ze staan daar natuurlijk niet voor niets. In de afgelopen 20 jaar heb ik ervaren dat ze niet alleen voor mijzelf, maar ook voor zoveel anderen opgaan. En ze vormden precies 20 jaar geleden de basis voor Kerewin Consult.

 

Voor jezelf beginnen is spannend. Zeker na 15 jaar en verschillende functies in organisaties als ABN Amro en Ernst & Young Van der Giessen. Maar ik was er klaar voor! Ik waagde de sprong; het vrije beroep lonkte. Natuurlijk waren er ook twijfels. Gaat het lukken? Heb ik écht wat te bieden?

 

En dan is het ineens 2020, het jaar waarin we ons vierde lustrum vieren. En waarin Kerewin Consult bloeit als nooit tevoren. Fijn dat we met zoveel betrokkenen daarop het glas hebben kunnen heffen!


 terug
Nederlands Instituut van Psychologen logo Cedeo logo EMCC Netherlands logo