KEREWIN CONSULT

licht op talent

Kerewin presenteert met trots: Kerewin Magazine
Vrijdag, 21 februari 2020

Kerewin presenteert met trots: Kerewin Magazine

Kerewin Consult presenteert vol trots de eerste editie van Kerewin Magazine. Een tijdschrift over leiderschap in beweging, met interviews, reportages en vooral veel inspiratie. Bij Kerewin delen we graag ons verhaal en we werken met inspirerende leiders. Al die mooie verhalen zijn nu gebundeld in dit blad.

 

Bij Kerewin Consult geloven we in goed leiderschap. In oprechte aandacht, interesse voor de mens, het team en de organisatie. Dat heeft niet alleen bloeiende organisaties maar ook een betere wereld tot gevolg. We geloven ook in leiderschap vanuit de positieve psychologie waar het belang van goede relaties wordt benadrukt. En emotioneel gezond leiderschap, waarbij aandacht is voor de emoties van jezelf en van de ander. We zijn ervan overtuigd dat zelfkennis en emotionele intelligentie leiden tot wijs leiderschap. En dat is wat het bedrijfsleven meer dan ooit nodig heeft. 

Daarnaast moet een leider ook goed voor zichzelf en zijn eigen vitaliteit zorgen. Daarmee zijn zij immers het voorbeeld voor hun mensen. Er is niets mis met ambitie en hard werken, zolang het maar gepaard gaat met relativering en aandacht voor gezondheid en geluk. Bij Kerewin Consult bieden wij leiders daarom inzicht in hun houding en gedrag, zodat zij vol zelfbewustzijn beter met anderen kunnen samenwerken.

We hopen dan ook dat de leiders in ons magazine je inspireren om je eigen leiderschap in beweging te zetten! Wil je het magazine gratis ontvangen? Dat kan! Mail je naam en adresgegevens naar: assessment@kerewin.eu


 terug
Nederlands Instituut van Psychologen logo Cedeo logo EMCC Netherlands logo