KEREWIN CONSULT

licht op talent

Lang leve de Week 
van het Werkgeluk

Woensdag, 23 september 2020

Lang leve de Week 
van het Werkgeluk


Met een grote glimlach en flinke dosis positiviteit aan je werkdag beginnen: dat wil toch iedereen! Tenslotte breng je een groot deel van je tijd op je werk door. Meer werkgeluk kan het verschil maken. Daarom is het deze week de Week van het werkgeluk. Ook bij Kerewin geloven wij dat werkgeluk hoog op de agenda van organisaties moet staan. 

 

Werkgeluk krijgt in Nederland steeds meer aandacht. Toch zijn nog veel mensen niet gelukkig op hun werk en heeft 27% één of meer slechte werkdagen per week. Ondanks de toegenomen aandacht voor (werk)geluk, zien we dat er in Nederland nog een groot verschil is tussen hoe gelukkig we ons voelen op het werk en in de rest van ons leven. Werk scoort beduidend lager. Dat is jammer, want als we daar gelukkig zijn, heeft dat ook een positief effect op ons privé leven. En ook voor organisaties is werkgeluk relevant. Gelukkige medewerkers zijn gezonder, meer betrokken, werken beter samen en zijn productiever.

 

De Week van het Werkgeluk is een uitgelezen moment om na de zomer(vakantie) stil te staan bij hoe gelukkig je bent in je baan. En wat een organisatie kan doen om dingen te verbeteren voor haar medewerkers. Ga met elkaar in gesprek over hoe gelukkig we zijn op het werk en hoe we dat de normaalste zaak van de wereld kunnen laten zijn. De Week van het Werkgeluk krijgt ook internationaal steeds meer navolging. Inmiddels doen in zo’n 40 landen mensen mee aan dit initiatief. Wil je weten wat er deze week allemaal op het programma staat? Kijk dan op: www.weekvanhetwerkgeluk.nl


 terug
Nederlands Instituut van Psychologen logo Cedeo logo EMCC Netherlands logo