KEREWIN CONSULT

licht op talent

Cedeo-erkenning voor Kerewin Consult
Maandag, 29 april 2019

Cedeo-erkenning voor Kerewin Consult

Kerewin Consult is sinds kort Cedeo-erkend. Dat betekent dat accountants die een traject bij ons volgen, hiervoor PE-punten krijgen. Kerewin Consult kreeg de hoogst mogelijke erkenning en is hiermee een door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) erkende onderwijsinstelling. Hiermee bieden wij een kwaliteitsgarantie met toegevoegde waarde voor de ontwikkeltrajecten.

 

Accountants moeten voldoen aan vakbekwaamheidseisen. Het verrichten van permanente educatie (PE) activiteiten is daarom verplicht. Accountants moeten minimaal 20 PE-punten per jaar halen. Bedrijven die het Cedeo-keurmerk hebben, mogen PE-punten geven aan de accountants die daar een opleiding of traject volgen. Voor accountants is het daarmee aantrekkelijk om een traject te volgen bij een instelling als Kerewin die het Cedeo-keurmerk heeft.

 

Cedeo is een onafhankelijke certificerende instantie voor de HR-sector. Aan de hand van periodiek klanttevredenheidsonderzoek onder inkopers van opleidingen en andere HR-diensten beoordeelt Cedeo de aanbieders op kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid. Organisaties met een Cedeo-erkenning worden opgenomen in een openbaar register. Cedeo is onderdeel van Lloyd’s Register, een mondiale autoriteit op het gebied van certificeren, kwaliteit en veiligheid.

 

Kijk voor meer informatie op www.cedeo.nl


 terug
Nederlands Instituut van Psychologen logo Cedeo logo EMCC Netherlands logo