KEREWIN CONSULT

licht op talent

Hoe ben je onder druk de beste versie van jezelf?

Woensdag, 25 maart 2020

Hoe ben je onder druk de beste versie van jezelf?


Hoe kun je ook onder druk de beste versie van jezelf zijn? Die vraag beantwoordt Anouk Brack in een interview in Kerewin Magazine. Een vraag die in de coronacrisis nog relevanter is dan onder normale omstandigheden. Leadership embodiment is volgens haar een van de sleutels.

 

Anouk: “Daarmee breng je hoofd, lichaam, emotie en intuïtie op één lijn, je ‘gecentreerde zijn’. Dat stelt je in staat beter om te gaan met de uitdagingen in een wereld die voortdurend in beweging is. Ook al kom je tegenslag, conflicten of meningsverschillen tegen. Het leert je om in verbinding te blijven met wat voor jou echt belangrijk is. Iedereen weet dat yoga, meditatie of wandelen hierbij kunnen helpen. Maar dat kun je niet doen tijdens een drukke werkdag. Dit heeft hetzelfde effect, maar is praktischer en korter.”

 

“Het gaat over focussen op de bijdrage die jij wilt leveren, de inspiratiebronnen die je hebt en hoe je je werk wilt doen, in plaats van wát je wilt doen. Deze oefening helpt om je te focussen op de bedoeling; datgene waar het echt om draait. Dit kun je voor jezelf doen, maar ook met een team of met de hele organisatie. En idealiter past dat natuurlijk allemaal mooi in elkaar.” 

 

Meer lezen? Vraag het Kerewin Magazine aan via: assessment@kerewin.eu Vermeld je naam, postadres en telefoonnummer en we sturen je het magazine over leiderschap kosteloos toe. 

 

Bekijk hier het filmpje van Anouk over leadership embodiment en lees hieronder het interview met Anouk in Kerewin Magazine:

 

 

 

 


 terug
Nederlands Instituut van Psychologen logo Cedeo logo EMCC Netherlands logo