KEREWIN CONSULT

licht op talent

Onze opdrachtgevers over Kerewin Coaching:

 

“Coaching is meer dan een aangeleerd trucje”. Met die overtuiging ben ik op zoek gegaan naar de beste coach. Met Maaike is er een klik die voortkomt uit oprechte interesse en de wil om te helpen. De kracht van Maaike ligt in haar resultaatgerichte aanpak. Zij luistert goed naar de vraagstelling en verliest deze niet uit het oog. Tevens zit er in haar aanpak een resultaatverplichting die coaching minder vrijblijvend maakt en mij daardoor verder helpt in mijn ontwikkeling. Bovenal ligt haar kwaliteit in het talent om zaken tot de essentie terug te brengen en de coaching tot een natuurlijk proces te maken. Het heeft mij enorm geholpen en ben dan ook heel dankbaar." 

Jane Nagtegaal, Bam Groep

 

“Ik heb een tijdje geleden bewust een functie- en bedrijfsomgeving gekozen die me uit mijn jarenlang ingesleten comfortzone haalde,en waar ik andere communicatie- en gedragscomponenten moest aanboren. Dat was niet altijd even gemakkelijk, zeker niet als bedachtzaam en gereserveerd persoon in een uitgesproken extraverte cultuur. Dankzij de doelgerichte mentale begeleiding van Maaike heb ik mijn karakteriele fundamenten ten volle leren appreciëren, benutten en als uitvalsbasis gebruiken voor mijn verdere zelfontplooiing. Het heeft me alle vertrouwen in de toekomst gegeven.”
Kurt Du Mong / DSM Innovation

 

"Ik vind werk heel belangrijk, steek er veel energie in en ben super enthousiast als we als team iets bereiken. Op een gegeven moment ben ik in een team gekomen waar ik steeds meer het gevoel had dat ik gebruikt werd, dat mensen met de team resultaten pronkten om zichzelf in een beter daglicht te stellen. Hier had ik ontzettend veel moeite mee en voelde me niet gewaardeerd voor mijn inzet. Door de coaching van Kerewin heb ik geleerd dat ikzelf mijn grenzen kan en zelfs moet stellen en ik heb effectief leren uiten wat me dwarszit. Zo weten je teamgenoten beter waar je voor staat! Ik heb geleerd dat een goede balans belangrijk is en dat je je  bewust moet zijn van je valkuilen om ze te kunnen vermijden. Ik heb weer energie gevonden om er tegenaan te gaan en samen met het team mooie resultaten neer te zetten! Ik ben dankbaar dat ik vrij vroeg in mijn carrière deze les heb mogen ervaren en ben er honderd procent zeker van dat dit me verder helpt in de toekomst!

Joke Hendrix, DSM

 

“Een team dat geen team was, maar bestond uit vier losse ego’s. Na een teamanalyse en een aantal gesprekken met Kerewin Consult smolten de ego’s samen tot een team. Er werd eerlijk en open gesproken over wat ons dwars zat, hoe moeilijk dat soms ook was. We gaven elkaar ook complimenten en maakten afspraken over hoe we met elkaar wensten om te gaan. Op de afdeling werd het effect zichtbaar: hier werkt een team!”
Marjolein Kisjes | Gemeente Haarlemmermeer

Nederlands Instituut van Psychologen logo Cedeo logo EMCC Netherlands logo