KEREWIN CONSULT

licht op talent

Kerewin psychologen

Kerewin Consult werkt samen met een uitgebreide pool van hoogopgeleide en zeer ervaren professionals. Deze adviseurs worden ingezet op de kwaliteiten die aansluiten bij de vraag van de opdrachtgever. Heel pragmatisch, om samen tot het beste resultaat te komen.

Anita van der Kooi

Anita van der Kooi

Anita van der Kooi: “Ik werk graag met aandacht en humor en creëer beweging vanuit rust. Ik richt me op de persoonlijke groei van directies, managers en medewerkers in het licht van de organisatie waarin zij werken. Leidend in mijn aanpak is dat in het spanningsveld tussen innerlijke drijfveren en de gekozen lijn van de organisatie leren en persoonlijke groei plaatsvindt.”


Desirée Broeders

Desirée Broeders

Desirée Broeders: “Ik hou van contact met mensen en onderzoek en analyseer graag. Ik vind het een uitdaging om kwaliteiten en ontwikkelpunten in korte tijd helder te krijgen. Daarbij wil ik graag recht doen aan de mensen die aan het assessment deelnemen en tegelijkertijd de organisatie helder antwoord geven op de gestelde vraag.”


Dorien Gruppelaar

Dorien Gruppelaar

Dorien Gruppelaar: "Ik houd mij al jaren met veel plezier als ( management) coach bezig met het begeleiden van mensen ten aanzien van diverse  werk gerelateerde vragen en uitdagingen. Daarbij gaat het over het samen vergroten van inzicht in effectief en minder effectief gedrag, persoonlijke dillema’s  en de mogelijkheden om te groeien in kracht, eigen stijl en effectiviteit. Vanuit mijn opleiding organisatie psychologie aangevuld met diverse coach opleidingen en ervaring kan ik in trajecten gebruik maken van uiteenlopende technieken en methodieken en kijken we per traject en vraagstelling wat goed aansluit. Mijn aanpak is daarbij te typeren als laagdrempelig, pragmatisch en positief."


Edith Bont

Edith Bont

Edith Bont: “Ik ben een mensen-mens en het is mijn passie om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen. Ik ben geïnteresseerd in mensen en nieuwsgierig naar hun drijfveren en gedrag. Ik analyseer graag hoe ik mensen kan bewegen om het beste uit zichzelf te halen. Als senior assessmentpsycholoog  heb ik al veel bedrijven hierbij geholpen.”


Elria Cordewener

Elria Cordewener

Elria Cordewener: “Nieuwsgierigheid en betrokkenheid kenmerken mij. Ik werk confronterend waar het nodig is, met compassie en stimulerend waar het kan. Steeds met de focus op groei en persoonlijke ontwikkeling.  Ik heb ervaring met assessments, training, loopbaanbegeleiding en individuele coaching”.


Emilie Egberts

Emilie Egberts

Emilie Egberts: “Al 15 jaar heb ik ervaring met assessments, coaching, training en HR-advies. Vanuit mijn oprechte interesse in wat mensen motiveert en beweegt, draag ik graag bij aan hun werkplezier en ontwikkeling. Ik ben resultaatgericht en vind het belangrijk dat de talenten van mensen een bijdrage leveren aan een goed functionerend team en een productieve organisatie.”


Jan de Jonge

Jan de Jonge

Jan de Jonge: “Sinds de 90er jaren ben ik gefascineerd door wat mensen beweegt. Leidraad voor mij, op welk continent dan ook, is respect en een passie om de mens(en) tegenover mij (nog) meer zelf-inzicht en perspectief te geven. Hen te inspireren om via ‘self-awareness’ en een scherper begrip van wat ‘is’, te werken aan dat wat ‘kan zijn in de toekomst’…: dat boeit mij."


Karel van der Burgt

Karel van der Burgt

Karel van der Burgt: “Ik heb een voorliefde voor het onderwerp mens en werk. Het ontwikkelen van mens en organisatie is onderdeel van mijn leven. Mijn studie Arbeid- en organisatiepsychologie was een logische keuze. Ik ben gespecialiseerd in het beter presteren van mensen. Hun succes is mijn passie.”


Marin Kramer

Marin Kramer

Marin Kramer: "Als assessmentpsycholoog en trainer houd ik me bezig met de ontwikkeling van mensen en teams. Verbindend, analytisch en pragmatisch, met een scherp oog voor menselijk gedrag en interacties, dat is wie ik ben. Assessments zijn voor mij een soort puzzels. Samen met de kandidaat verzamel ik de verschillende stukjes, waarmee we het plaatje kunnen leggen dat leidt tot verdere groei en ontwikkeling."


Mark Bookelaar

Mark Bookelaar

 Mark is organisatiepsycholoog en heeft de afgelopen 25 jaar gewerkt als adviseur, projectleider, programmamanager en HR-directeur. "Van klanten en collega’s hoor ik dat ze mijn nuchterheid en relativering waarderen en baat hebben bij mijn georganiseerde en voortvarende aanpak. Mijn ambitie is om beweging op gang te brengen en mensen en organisaties te helpen om met plezier en succes te functioneren en te presteren. Klanten vragen mijn inzet bij individuele vragen op het vlak van beoordelen en ontwikkelen, begeleiden van teams, leiden van projecten en transities en interim HR-opdrachten. Mijn opdrachtgevers zijn actief in de zakelijke en financiële dienstverlening, advocatuur, zorg en ook in transport & logistiek en maakindustrie."


Mendel Sosef

Mendel Sosef

Mendel Sosef: “De werkende mens fascineert mij. Het geeft mij energie als ik kan bijdragen aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Als organisatiepsycholoog heb ik ervaring met assessments, organisatieadvies, training en coaching. Veiligheid en vertrouwen vind ik belangrijk. Mijn daadkracht, enthousiasme en positiviteit zijn een rode draad in mijn werk.”


Roselien Plagmeijer

Roselien Plagmeijer

Roselien Plagmeijer:Ik ben geïnteresseerd in hoe mensen in elkaar zitten, hun motieven, passies en talenten. In mijn werk ben ik altijd bezig om mensen verder te helpen in hun ontwikkeling. Door loopbaanadvies, coaching, counseling of met de inzet van assessments. Basis is het vergaren van inzicht en het vergroten van zelfkennis, zodat je stappen in de goede richting kunt zetten.”


Silvia Tijssen

Silvia Tijssen

Silvia Tijssen: “Ik ben een ervaren arbeids- en organisatiepsycholoog. Ik werk in assessments, coaching en training altijd vanuit oprechte nieuwsgierigheid en verbinding, veiligheid en vertrouwen. Met humor, scherpte en directheid vergroot ik bewustzijn en inzicht bij anderen, waardoor zij zich gestimuleerd en gesteund voelen om zich verder te ontwikkelen.”


Wenda de Jong

Wenda de Jong

Wenda de Jong: "Ik maak dingen graag helder voor mensen en help ze aan focus en nieuwe invalshoeken. Wat kunnen ze anders doen om makkelijker met situaties om te gaan en snel stappen te zetten in hun persoonlijke ontwikkeling? De afgelopen 20 jaar heb ik in veel organisaties individuen en teams geholpen met inzicht in hun talenten en de ontwikkeling van gedrag."


Nederlands Instituut van Psychologen logo Cedeo logo EMCC Netherlands logo