KEREWIN CONSULT

licht op talent

Kerewin team

Kerewin Consult is een netwerkorganisatie met een kleine backoffice, gevestigd in het midden van het land. We werken voor zowel multinationals als MKB en kleinere ondernemingen. Samenwerken is Kerewin Consult op het lijf geschreven. Wij werken met een uitgebreide pool van hoogopgeleide zeer ervaren psychologen en young professionals.

Maaike Klinkhamer

Maaike Klinkhamer

Maaike Klinkhamer is organisatiepsycholoog en coach. “Ik combineer jarenlange ervaring als leidinggevende in grote bedrijven met psychologisch inzicht en een pragmatische aanpak. Niemand gaat de deur uit zonder een concreet en werkbaar plan: wat tijdens een assessment of coachsessie is besproken, wordt omgezet naar wat er in een werksituatie mee gedaan kan worden.” Degenen die in de loop der jaren door haar zijn getest en begeleid, typeren Maaike als kordaat, nuchter, ‘iemand waar je mee kunt lachen, al vallen er soms tranen’, contactueel sterk en praktijkgericht. 


Gabriëlle van der Laan

Gabriëlle van der Laan

Als projectmanager bij Kerewin Consult ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende assessment trajecten. Planning, time-management en precisie zijn een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Flexibiliteit, service gericht en dienstverlenend zijn een vanzelfsprekendheid bij deze functie. Uiteindelijk gaat het erom dat we met elkaar mooie projecten kunnen neerzetten binnen de afgesproken deadline waar zowel de klant als Kerewin trots op kan zijn. Daarnaast is het dagelijks klantencontact, met zowel bestaande als potentiële klanten, een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden. Voor mij is het belangrijk om klanten snel, vriendelijk en met een grote professionaliteit te helpen. De goede sfeer en onderlinge verhoudingen op kantoor geven mij dagelijks energie.

 


Nienke Lemmers

Nienke Lemmers

Als projectmanager bij Kerewin Consult ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende assessment trajecten. Planning, time-management en precisie zijn een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Flexibiliteit, service gericht en dienstverlenend zijn een vanzelfsprekendheid bij deze functie. Uiteindelijk gaat het erom dat we met elkaar mooie projecten kunnen neerzetten binnen de afgesproken deadline waar zowel de klant als Kerewin trots op kan zijn.

 

 


Ashley Groeneveld

Ashley Groeneveld

Ashley Groeneveld is arbeid- en organisatiepsycholoog met grote interesse in werkbevlogenheid en duurzame inzetbaarheid. “Wat ik leuk vind bij Kerewin Consult is dat ik de flexibiliteit krijg om mijn theoretische en praktische kennis in mijn dagelijks werk toe te passen. Geen dag is hetzelfde! Kerewin is onder andere specialist in ontwikkelassessments. Ontwikkelassessments leveren een duurzame bijdrage aan de organisatie. Het geeft leiders de kans zich verder te ontwikkelen en organisaties kunnen talent beter binden. Dit sluit nauw aan bij mijn eigen interessegebieden en vind ik ontzettend leerzaam. Mijn collega’s bij Kerewin Consult omschrijven mij als consciëntieus, oplossingsgericht en hands-on.”


Nederlands Instituut van Psychologen logo Alba academie logo EMCC Netherlands logo