KEREWIN CONSULT

licht op talent

Kerewin team

Kerewin Consult is een netwerkorganisatie met een kleine backoffice, gevestigd in het midden van het land. We werken voor zowel multinationals als MKB en kleinere ondernemingen. Samenwerken is Kerewin Consult op het lijf geschreven. Wij werken met een uitgebreide pool van hoogopgeleide zeer ervaren psychologen en young professionals.

Maaike Klinkhamer

Maaike Klinkhamer

Maaike Klinkhamer is organisatiepsycholoog en coach. “Ik combineer jarenlange ervaring als leidinggevende in grote bedrijven met psychologisch inzicht en een pragmatische aanpak. Niemand gaat de deur uit zonder een concreet en werkbaar plan: wat tijdens een assessment of coachsessie is besproken, wordt omgezet naar wat er in een werksituatie mee gedaan kan worden.” Degenen die in de loop der jaren door haar zijn getest en begeleid, typeren Maaike als kordaat, nuchter, ‘iemand waar je mee kunt lachen, al vallen er soms tranen’, contactueel sterk en praktijkgericht. 


Nienke Lemmers

Nienke Lemmers

Als projectmanager bij Kerewin Consult ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende assessment trajecten. Planning, time-management en precisie zijn een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Flexibiliteit, service gericht en dienstverlenend zijn een vanzelfsprekendheid bij deze functie. Uiteindelijk gaat het erom dat we met elkaar mooie projecten kunnen neerzetten binnen de afgesproken deadline waar zowel de klant als Kerewin trots op kan zijn.


Anne Lubbers

Anne Lubbers

Ik ben Anne Lubbers en sinds 4 maart 2019 stagiaire bij Kerewin Consult.  Afgelopen februari heb ik mijn bachelor Psychologie afgerond, hierin heb ik de Arbeids en Organisatie specialisatie gevolgd. Na een presentatie over Kerewin Consult te hebben gezien in mijn tweede studiejaar werd het duidelijk ik dat ik de bedrijfskant op wilde. Toen ik een oproep voor een stagiair van Kerewin Consult een halfjaar geleden voorbij zag komen wist ik wat ik moest doen. Hier bij Kerewin kan ik eindelijk al de geleerde theorie in de praktijk terug zien en zelf gaan toepassen. Naast dat mijn interesse in de organisatie psychologie ligt, ben ik altijd veel blijven doen buiten mijn studie om. Ik hou van zingen, dansen en musea. Wanneer het even kan ga ik naar het strand in Zandvoort om te wandelen, te borrelen en te eten, maar in mijn huis in Amsterdam met drie vriendinnen is het ook erg gezellig. Vanaf september ga ik een Master doen in de Arbeids- en Organisatie Psychologie, waarschijnlijk in Utrecht. Dit is zeer aansluitend bij mijn bachelor en bij de werkzaamheden van Kerewin Consult. Ik ben heel erg benieuwd naar de projecten waar ik sowieso veel nieuws van ga leren en wellicht nieuwe inzichten ga opdoen.


Nederlands Instituut van Psychologen logo Cedeo logo EMCC Netherlands logo