KEREWIN CONSULT

licht op talent

Kerewin team

Kerewin Consult is een netwerkorganisatie met een kleine backoffice, gevestigd in het midden van het land. We werken voor zowel multinationals als MKB en kleinere ondernemingen. Samenwerken is Kerewin Consult op het lijf geschreven. Wij werken met een uitgebreide pool van hoogopgeleide zeer ervaren psychologen en young professionals.

Maaike Klinkhamer

Maaike Klinkhamer

Maaike Klinkhamer is organisatiepsycholoog en coach. “Ik combineer jarenlange ervaring als leidinggevende in grote bedrijven met psychologisch inzicht en een pragmatische aanpak. Niemand gaat de deur uit zonder een concreet en werkbaar plan: wat tijdens een assessment of coachsessie is besproken, wordt omgezet naar wat er in een werksituatie mee gedaan kan worden.” Degenen die in de loop der jaren door haar zijn getest en begeleid, typeren Maaike als kordaat, nuchter, ‘iemand waar je mee kunt lachen, al vallen er soms tranen’, contactueel sterk en praktijkgericht. 


Mark Bookelaar

Mark Bookelaar

Mark is organisatiepsycholoog en heeft de afgelopen 25 jaar gewerkt als adviseur, projectleider, programmamanager en HR-directeur. "Van klanten en collega’s hoor ik dat ze mijn nuchterheid en relativering waarderen en baat hebben bij mijn georganiseerde en voortvarende aanpak. Mijn ambitie is om beweging op gang te brengen en mensen en organisaties te helpen om met plezier en succes te functioneren en te presteren. Klanten vragen mijn inzet bij individuele vragen op het vlak van beoordelen en ontwikkelen, begeleiden van teams, leiden van projecten en transities en interim HR-opdrachten. Mijn opdrachtgevers zijn actief in de zakelijke en financiële dienstverlening, advocatuur, zorg en ook in transport & logistiek en maakindustrie."


Nienke Lemmers

Nienke Lemmers

Als projectmanager bij Kerewin Consult ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende assessment trajecten. Planning, time-management en precisie zijn een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Flexibiliteit, service gericht en dienstverlenend zijn een vanzelfsprekendheid bij deze functie. Uiteindelijk gaat het erom dat we met elkaar mooie projecten kunnen neerzetten binnen de afgesproken deadline waar zowel de klant als Kerewin trots op kan zijn.


Nederlands Instituut van Psychologen logo Cedeo logo EMCC Netherlands logo