KEREWIN CONSULT

licht op talent

Assessments en coaching voor de top

Kerewin Consult is een psychologisch organisatieadviesbureau dat is gespecialiseerd in assessments en coaching voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Kerewin helpt organisaties om leiders te selecteren, te ontwikkelen, te coachen en te inspireren.

 

Kerewin Consult is in 2001 opgericht door arbeids- en organisatiepsycholoog drs. Maaike Klinkhamer. Kerewin Consult is een flexibel, persoonlijk bureau met een kleine backoffice, gevestigd in het midden van het land. We werken voornamelijk voor corporates en multinationals. Kerewin Consult werkt samen met een uitgebreide pool van hoogopgeleide zeer ervaren psychologen. De adviseurs rond Kerewin worden ingezet op de kwaliteiten die aansluiten bij de vraag van de klant. Heel pragmatisch, om samen tot het beste resultaat te komen.

 

Kerewin Consult heeft een nauwe band met de wetenschap. Om actuele inzichten uit het vakgebied te kunnen volgen en toe te passen in de praktijk, werkt Kerewin Consult samen met een aantal universiteiten en is er een stageplek voor studenten arbeid- en organisatiepsychologie. 

 

Maaike Klinkhamer: “Bepalend voor de manier waarop wij in het leven staan en dus ook in ons professionele leven, zijn de denkbeelden die wij van jongs af aan - onbewust - over onszelf en onze omgeving hebben ontwikkeld. Kerewin Consult helpt mensen om bij zichzelf te onderzoeken wat die overtuigingen zijn, tot welk gedrag ze leiden en in hoeverre ze bepalend zijn voor situaties die zich in hun werkomgeving voordoen.”

 

 

Nederlands Instituut van Psychologen logo Alba academie logo EMCC Netherlands logo