KEREWIN CONSULT

licht op talent

Duurzame leiderschapsontwikkeling

Kerewin Consult is een psychologisch adviesbureau dat is gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling, assessments en coaching voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Kerewin helpt organisaties om leiders te selecteren, te ontwikkelen, te coachen en te inspireren.

 

Kerewin Consult is in 2001 opgericht door arbeids- en organisatiepsycholoog drs. Maaike Klinkhamer. Kerewin Consult is een flexibel, pragmatisch bureau met een kleine backoffice, gevestigd in het midden van het land. Wij werken voor corporates, multinationals en accountantskantoren. Kerewin Consult werkt samen met een uitgebreide pool van hoogopgeleide zeer ervaren psychologen en coaches.

 

Kerewin Consult heeft een nauwe band met de wetenschap. Om actuele inzichten uit het vakgebied te kunnen volgen en toe te passen in de praktijk, werkt Kerewin Consult samen met een aantal universiteiten en is er een stageplek voor studenten arbeid- en organisatiepsychologie. 

 

Maaike Klinkhamer: “Mijn wens is om organisaties écht verder te helpen met de ontwikkeling van hun leiders. Ik wil hen ondersteunen bij het borgen van leiderschapsontwikkeling. Dat betekent dat dit onderwerp een vaste plek moet krijgen in de dagelijkse praktijk. En dat zij leren om naar zichzelf te kijken, zich bewust te worden van hun eigen houding en gedrag en het effect daarvan op hun omgeving.”

 

 

Contact

Nederlands Instituut van Psychologen logo Cedeo logo EMCC Netherlands logo