KEREWIN CONSULT

licht op talent

Congres Positieve Psychologie
Maandag, 7 oktober 2019

Congres Positieve Psychologie

We worden het gelukkigst van goede relaties. Betekenisvolle relaties maken ons leven langer, gelukkiger en gezonder. Warme, vertrouwensvolle relaties met anderen, bezig zijn met het welzijn van anderen en begrip voor het geven en nemen in menselijke relaties zijn essentieel als je je eigen potentieel wilt realiseren. Om die reden staat het Congres Positieve Psychologie dit jaar in het teken van Dynamiek in relaties. 

 

Positieve psychologie is een belangrijk fundament onder de werkwijze van Kerewin Consult. Deze stroming binnen de psychologie legt de nadruk op mogelijkheden, in plaats van onmogelijkheden. Positieve psychologen doen onderzoek naar omstandigheden waarbij mensen tot bloei komen en technieken die het welbevinden van mensen bevorderen. Denk daarbij aan onderzoek naar succes, geluk, plezier, welbevinden, vriendschap, empathie en liefde.

 

In een gevarieerd aanbod van sessies brengt het congres op 29 november positieve relaties tot onszelf, anderen, organisaties en de maatschappij in beeld en biedt handvatten hoe zelf positieve relaties te onderhouden of hoe cliënten te begeleiden in hun relaties met anderen. Sprekers zijn onder anderen Danielle van Ameijde, Herman Steensma, Leo Bormans, Esther Kluwer en Ger Keijsers. Leo Bormans sluit de dag af met het inzicht dat menselijke relaties en ons geluk delen met andere mensen ons het gelukkigst maakt. 

 

Het congres op 29 november wordt gehouden in Congrescentrum De Reehorst in Ede. Kijk hier voor meer informatie: https://www.positievepsychologiecongres.nl

 


 terug
Nederlands Instituut van Psychologen logo Cedeo logo EMCC Netherlands logo