KEREWIN CONSULT

licht op talent

De boekpresentatie van ‘Helder toezicht’
Maandag, 18 maart 2024

De boekpresentatie van ‘Helder toezicht’

Het boek is er! Afgelopen vrijdag hebben we ‘Helder toezicht’ ten doop gehouden. De prachtige Tindal Villa in Bussum barstte bijna uit haar voegen door alle zakenrelaties, familie en vrienden die op de feestelijke boekpresentatie af kwamen.

 

Het boek is gepresenteerd met stellingen en verhalen uit de praktijk van toezichthouders. Want dat is waar het ook over gaat. Interviews met 8 commissarissen over hun dagelijkse praktijk en de dilemma’s waar zij tegenaan lopen, vormen de basis voor ‘Helder Toezicht’. 

 

Drie van die commissarissen - Dick van Well, Renate Eringa en Paul Geraeds - gingen tijdens de presentatie met elkaar in gesprek over hoe je als commissaris zicht krijgt op het functioneren van het bestuur, over de rol van de RvC bij het scheppen van een veilig werkklimaat en over de frustratietolerantie van toezichthouders. Ook Rick Oudshoorn van Blikverruimers was panellid, hij vertegenwoordigde de jonge generatie commissarissen. 

 

Wil je weten hoe jij meer impact krijgt in jouw rol als commissaris? Het boek is vanaf vandaag te koop bij verschillende (online) boekhandels. 

 

Kijk hier voor meer informatie.


 terug
Nederlands Instituut van Psychologen logo Cedeo logo EMCC Netherlands logo